SÅDAN MØDER DU SINGLE KVINDER

Gode steder at møde singlepiger

Det er jo ikke fordi det ikke vrimler med singlepiger i hverdagen, men at komme i kontakt med dem kan være svært. Det er heller ikke alle steder som er oplagte steder at forsøge at komme i kontakt med singlepiger, du kan da godt prøve bussen eller banegården, men det er nok ikke sikkert at du får et godt resultat. Her får du et par tips til gode steder at møde singlepiger.

 

Internettet er et godt sted at møde singlepiger

Hvis du virkelig vil have resultater er det oplagt at bruge et af de mange datingsites til at chatte og aftale fysiske dates med singlepiger. Fordelene ved at møde singlepiger gennem datingsites er bl.a. at du undgår at bruge en masse tid på folk i parforhold, de skulle helst ikke være der i stor stil, og at det er en ”ærlig” måde at komme i kontakt med singlepiger på, da de er der med det samme formål for øje som dig. Vælg et datingsite som har den grad af seriøsistet du ønsker dig: Er du til en hurtig ikke så seriøs scoring er det måske scor.dk du skal prøve, men der er også masser af seriøse datingsites på nettet. 

Idrætsforeninger og frivilligt arbejde kan være en måde at møde singlepiger

Hvis det ellers er noget som interesserer dig kan det være en rigtig god måde at møde singlepiger på at melde dig ind i en idrætsforening eller en forening hvor i laver frivilligt arbejde. Her er der fælles aktiviteter som giver jer gode muligheder for at have noget at snakke om og giver det ikke bonus er der mange andre plusting ved at være i en idrætsforening eller lignende.

 

Tag på singleferie og mød singlepiger

Der findes efterhånden en hel del rejsebureuer som arrangerer singleferier som er tilrettelagt for folk som tager selv på ferie og er interesseret i at møde det modsatte køn. Du kan let søge på nettet og selvom ferien ikke giver bonus kan den være en god oplevelse alligevel.

 

Tips til at flirte:

  • Smil
  • Vær afslapptet
  • Skab øjenkontakt
  • Øv dig, øv dig, øv dig